fredag 6 april 2012

Perfektionisten pyntar påsken, påskliljorna planteras i purpurfärgad "potta" plus planerar påskäggens precisa positionering.

Glad påsk!

Långfredagen är en lång fredag som går långsamt för alla barn, för mej är det bara bra om så vore så att man hinner med allt man tänkt sig. Vill ju göra lite påskfint här hemma, med påskris, påskliljor, gula ljus och en och annan kyckling här och där. Ikväll vankas det försmak på påskmaten med ägg, lax, paj och annat gott,  trots att snön piskar på som om det vore självaste julafton utanför fönstret.
Inte mycket som skiljer julmaten från påskmaten heller så vi får väl se om tomten kommer.. men jag vill ändå vidhålla att påskmusten ÄR godare än julmusten!


Planering av lite hemlighetsmakeri inför morgondagen pågår förstås, mer törs jag inte säga om det än. Påsklunch hos barnas farfar i Bengtsfors står på agendan på självaste påskaftonen och sedan vidare till fler släktingar i Säffle framåt kvällningen. Där väljer vi att sova över natten och "faster" är snäll som låter oss stanna. Bra att vinterdäcken är kvar på bilen inför körningen till Dalsland...

Glad påsk och en skön ledighet önskar jag er alla!

1 kommentar:

  1. Faster tycker att det är jättekul att ni kommer! Ingen snö på vägarna här! Ses snart, välkomna!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...