tisdag 12 juni 2012

Vädret varierar väldigt, vestibulens välklädda varelse varvar vilt (vill visa värsta vitala vaderna) varpå vilsen vovve vinglar virrigt vid vägkanten.

Det ÄR sommar.

Almanackan säger att det är midsommar om bara en vecka och regnet står som spön i backen. Inget konstigt med det. Det är som det brukar vara. Det konstiga är hur man ska klä sig och det tycker pojken också. Tvära kast mellan varmt och kallt. Ena dagen kan han ha shorts och flipflop, nästa dag varmaste huvtröjan och stövlar. Solen strålar och plötsligt öppnar sig himlen och hinkvis med vatten sköljer över närkesslätten. Emellanåt behöver hunden komma ut och göra lite grejer. Han bryr sig inte så mycket om vad det är för väder eller hur han ska vara klädd. Vår hund har bara en päls. Pojken däremot kompromissar. Shortsen från den varma dagen ligger slängda på stolen, de blir bra. I hallen hänger en täckjacka kvar från i vintras, den blir också bra. Härlig kombination med bara ben och påpälsad upptill. Jag ler och påpekar att han är snygg.

"Meh mamma, jag ska inte gå på catwalken"
Nej, men ut på dogwalken skulle han..

1 kommentar:

  1. kul! men här i västra delen av sverige har vi bättre väder... tur ni snart har semester och torpvistelse inbokad "på den rätta sidan" :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...